dimarts, 23 de maig de 2017

Fem teatre a la Setmana Cultural

Durant aquest any, els alumnes de 5è hem fet diversos tallers de teatre, per tal de millorar el vocabulari en castellà i per aprendre a fer teatre.

Del 27 al 31 de març vam celebrar la Setmana Cultural, aquest any dedicada als avis i a les àvies. Nosaltres, com a mostra d'agraïment cap a ells, els hi vam dedicar una obra de teatre titulada "Els nostres avis, la nostra història".

L'obra començava amb uns nens que anaven a veure els seus avis. En aquell moment, l'avi i l'àvia estaven mirant fotos de quan ells eren joves i els seus néts els van ajudar a ordenar-les. Hi havien sis fotografies i cada una representava un moment de la seva història: la primera els nens fent classe en castellà; la segona, les nenes ballant al pati; la tercera, les nenes fent "gimnasia"; la quarta,  com els avis es coneixien ballant; la cinquena, la manifestació per la mort de Franco i l'última, el pas de la pesseta a l'euro.  

El dia de la representació, estàvem tots molt nerviosos, però, com que l'havíem assajat tants cops,  ens va sortir genial! Fent aquesta obra hem après a fer teatre i a més a més ens ho hem passat molt bé!


La mare de l'Erola i la mare d'en Dimas ens van grabar i ens van fer unes quantes fotografies. Us les deixem a continuació:

  
  
 

  

A classe hem après a muntar vídeos a partir de fotografies amb l'aplicació IMovie, disponible per a Iphone i Ipad. Aquí us en deixem un d'exemple:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada