diumenge, 6 de març de 2016

PROJECTE SOBRE L'EDAT MITJANA.

Els nens i nenes de  5è des de fa unes setmanes estem treballant un projecte molt interessant sobre l'edat mitjana.
A classe per grups hem fet un treball, on després l'hem reflectit en uns murals, que  hem exposat a la resta de la classe. Cada grup va fer un tema diferent, uns van explicar  com era un castell i el seu recinte, altres la ciutat medieval, altres com era un monestir, un altre grup que era un feu medieval, i l'últim grup ens va explicar un eix cronològic de l'edat mitjana.
Un dia també vam fer una classe i un  treball amb els ordinadors portàtils, on en a través d'un  web vàrem poder anar descobrint  els diferents estaments:  el rei, la noblesa, els cavallers, el  clergat, els pagesos, els bufons...
En les diferents àrees , medi , català , castellà i fins hi tot en anglès on hem treballat "Robin Hood" anem fent vàries fitxes relacionades, mitjançant aquestes repassem tot el que els mestres ens van explicant.  Fins hi tot vam veure una pel·lícula relacionada anomenada " Destino de caballero" que ens va encantar  i després vam contestar unes preguntes. A la classe també tenim un racó amb tota una selecció de llibres relacionats amb el tema que estem treballant..
Finalment vam fer una passejada per la muralla i el Barri Vell  per descobrir la "Girona Medieval".
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada